Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be.

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Consultant – Ambassador Artificial Intelligence

Sirris & Agoria zijn de hoofdpartners van het ambitieuze, grootschalige en multidisciplinair programma Industrie Partnership om ondernemers in Vlaanderen bij te staan rond de thema’s Digitalisering, Duurzaamheid, Industrie 4.0 en Innovatie.

Bedrijven stimuleren om Artificiële Intelligentie in hun bedrijfsvoering te gebruiken is een belangrijk thema. Wil jij mee je schouders zetten onder dit ambitieuze project en voel je je in het bijzonder geroepen om een coach en ambassadeur te zijn voor de industrie op het gebied van Artificiële Intelligentie?  Ben je op de hoogte van de laatste trends in AI en gedreven om de adoptie van AI in onze markt te doen versnellen? Dan is deze missie misschien op je lijf geschreven…

 

Hoe zal je dit realiseren?

 • Aan de hand van webinars, workshops… breng je inzichten naar specifieke doelgroepen in de industrie over hoe AI kan ingezet worden om hun job of afdeling naar een hoger niveau te tillen.

 • Je brengt bedrijven in beweging zodat ze gaan exploreren hoeveel waarde er in hun data zit en hoe ze het potentieel daarvan ten volle kunnen benutten aan de hand van AI. Dit doe je onder meer door interactieve coachingssessies en/of ‘innovation games’.

 • Je promoot AI als digitale technologie en organiseert sessies om bedrijven bewust te maken van de mogelijkheden van de nieuwste evoluties op het vlak van AI.

 • Je hebt een grondige kennis van het Vlaams AI ecosysteem en kan ook de aanbodzijde waar nodig met de vraagzijde linken.

 • Je doet dit niet alleen, maar werkt samen met een team van zowel domeinexperten als AI experten.

 • Naast de bovenstaande acties, verwachten wij van je dat je bijdraagt aan de KPI’s van het programma om de adoptie van AI in de industrie op grote schaal te realiseren. Om hierin te slagen werk je bijkomende initiatieven, formats, adviseerinstrumenten etc. uit en heb je een front-end rol te spelen naar de industrie toe.

 • Je werkt mee aan de go-to-market strategie voor AI.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent op de hoogte van de laatste trends in AI. 

 • Je hebt interesse in de industriële uitdagingen en bent in staat om die te koppelen aan het potentieel van AI.

 • Je beschikt over goede coaching- en adviesvaardigheden en gaat graag de interactie met bedrijven aan. Indien nodig kan je nieuwe adviesformaten bedenken aangepast aan een bepaalde doelgroep.

 • Je hebt goede communicatievaardigheden en presentatieskills. Een workshop leiden of een keynote geven doe je graag.

 • Je hebt een goed begrip van de go-to-market processen en ervaring met het bereiken van bedrijven.

 • Aangezien het speelveld Vlaanderen is, spreekt het voor zich dat kennis van het Nederlands belangrijk is.

 • Je bent onmiddellijk beschikbaar.

 

Wat bieden wij jou aan?

Als expert van Sirris werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Je geniet elke dag van het feit dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert vernieuwend werk in zijn zuiverste vorm.

Flexibel werken, persoonlijke ontwikkeling en een omgeving waarin samenwerking centraal staat, dat is wat Sirris typeert.

 

Neem voor meer informatie contact op met Wim Codenie (Business Unit Manager Digitalisation).

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz