Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be.

http://www.sirris.be/

Expert AI/SW-engineering voor innovatieprojecten

Sirris is op zoek naar een nieuwe medewerker om het team ‘digital technologies’ in Brussel te versterken. Wil je deel uitmaken van een uniek team van professionals dat zich als taak heeft gesteld de Belgische technologische industrie volledig vertrouwd te maken met het innoverend potentieel van software en artificiële technologie in diverse producten en diensten? Wil je inspelen op de jongste trends in digitale technologieën en deze toepassen in innovatieve projecten? Is het antwoord ja, dan is dit misschien wel jouw kans!

 

 • Samen met de andere teamleden verleen je technologisch advies aan een diverse groep bedrijven en informeer je hen over de toekomstige mogelijkheden van de opkomende technologieën, zoals artificiële intelligentie, beveiliging en geavanceerde software engineering.

 • Je geeft vorm aan/schrijft en bespreekt nieuwe projectvoorstellen met bedrijven en onderzoekspartners.

 • Je blijft op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de digitale technologieën, om bedrijven te helpen innoveren.

 • Je bouwt innovatieve proof-of-concepts en neemt deel aan digitaal georiënteerde R&D-projecten.

 • Je deelt kennis met de industrie via workshops, seminars, masterclasses en sociale media om de industrie te helpen met de grootschalige toepassing van digitale technologieën.

 • Je coacht collega’s bij de toepassing van digitale technologieën en artificiële intelligentie.

 

 


 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent in het bezit van een master of doctoraat in computerwetenschappen/software engineering (of aanverwante engineeringdiscipline).

 • Je hebt praktische ervaring met programmeren en/of scripting en beschikt over een beroepservaring in software engineering en relevante ervaring met gegevensanalyse.

 • Je hebt een uitgesproken interesse voor opkomende digitale technologieën (artificiële intelligentie, gedistribueerde intelligentie, beveiliging, ...) en wil graag een of meer van die technologiedomeinen beheersen.

 • Je houdt ervan te interageren met klanten en hen te helpen technologische oplossingen te realiseren.

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en bent tegelijk een echte teamplayer.

 • Je hebt goede coachingvaardigheden.

 • Je leert snel – bent in staat om nieuwe vaardigheden en nieuwe technische expertisedomeinen te ontwikkelen - en blijft kennis verwerven, verbeteren en innoveren in een voortdurend veranderende en snelgroeiende omgeving.

 • Je spreekt vloeiend Engels en/of hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans.

 • Je werkt graag in een dynamische, collaboratieve en internationale omgeving.

Wat bieden wij jou aan?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Je haalt elke dag voldoening uit het feit dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn zuiverste vorm.

Flexibel werken, persoonlijke ontwikkeling en een omgeving waar samenwerking centraal staat - dat is wat Sirris typeert. We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat volledig is afgestemd op je functie en ervaring.

Neem voor meer informatie contact op met Wim Codenie (Business Unit Manager Digitalisation).

 

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz