Together, we turn innovation into success

Wil je graag spontaan bij ons solliciteren?

spontaan solliciteren

Wij zijn op zoek naar talent zoals jij !

{{ job.title }}

{{ job.contract_type_name }}

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Je kan hierboven spontaan solliciteren en jouw gegevens achterlaten. Wij houden jouw gegevens bij en contacteren je indien er een gepaste vacature voor jou vrijkomt. Neem ook gerust zelf af en toe een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Onze troeven

Voorloper in technologische innovatie

Sirris staat voor brede technologische competenties, voortdurend in ontwikkeling. Onze experts lopen voorop in technologie en willen voortdurend bijleren. Sirris staat (inter)nationaal hoog aangeschreven, met een wijdverbreid netwerk, op het kruispunt van hightech bedrijven, universiteiten en internationale kenniscentra.

Een nobel doel, een directe impact

Als non-profit onderzoekcentrum helpt Sirris de technologische industrie bij de implementatie van technologische innovaties. Zo draag je bij aan het succes van deze bedrijven en heb je een directe impact.

Ideale omgeving voor liefhebbers van innovatie en technologie

Multidisciplinair en domeinoverschrijdend werken met collega's en de industrie biedt unieke mogelijkheden. Je krijgt verantwoordelijkheid in innovatie, in combinatie met de nodige autonomie en flexibiliteit om dit te laten werken. Ook de state-of-the-art labo-infrastructuur draagt bij aan de technologische speeltuin die Sirris biedt.

Vragen?

Veerle  Vanleene

Veerle Vanleene

jobs@sirris.be

0491/93 10 36

Powered by Jobtoolz