Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be.

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Growth Engineer – Ambassador voor Scaleup begeleiding & Digital Entrepreneurship

Wil je deel uitmaken van een uniek team van professionals, dat Belgische technologiebedrijven helpt groeien en opschalen en dat de voorbije jaren meer dan 150 Belgische top bedrijven heeft begeleid?  Wil je je kennis graag delen? Wil je op het kruispunt staan van technologie, business en engineering? … Is het antwoord ja, dan is dit misschien wel jouw kans!

 • Je maakt deel uit van het Scaleup Vlaanderen team (samenwerking Agoria-imec-Sirris), het meest beslagen scaleup team in België dat focust op het laten groeien en opschalen van digitale technologiebedrijven (www.scaleup.vlaanderen)

 • Je bent coach, mentor, klankbord en adviseur voor technologie-ondernemers in één. Je helpt bedrijven om hun digitale businessmodellen schaalbaar en toekomstbestendig te maken.  

 • Je bent dagdagelijks actief in het startup  en scaleup ecosysteem met het oog op het vinden van potentiële interessante startups en het netwerken met interessante (internationale) partners.

 • Als coach help je bedrijven met hun digitale groeistrategie. Je doet dit door een combinatie van expertise in productmanagement, software-engineering, go-to-marketbenaderingen en internationalisatie.

 • Je organiseert workshops en stelt pertinente content voor aan de scaleup community. Zodoende draag je bij tot de verdere expansie van ons scaleup ecosysteem.

 • Je werkt mee aan initiatieven voor kennisopbouw om digitale scaleups te helpen in te spelen op hun toekomstige uitdagingen.

 • Je hebt commerciële skills, je schrijft mee aan projectvoorstellen en voert ze ook uit, samen met strategische partners.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een brede interesse op het snijvlak van (digitale) technologie, innovatie en economie.

 • Je bent gefascineerd door de dynamiek van het software ecosysteem in België (startups & scaleups).

 • Je beschikt over goede coaching vaardigheden en gaat graag de interactie met klanten aan.

 • Je hebt goede verbale en schriftelijke vaardigheden. Een workshop leiden of een keynote geven doe je graag. Je hebt een vlotte pen om je expertise te delen via artikels en sociale media posts.

 • Je behaalde een masterdiploma in computerwetenschappen (of verwante discipline of ervaring)

 • Je hebt een grondige ervaring in een softwareteam als oprichter, CTO, productmanager, architect,… Ervaring als ondernemer of nauw betrokken geweest zijn bij de uitbouw van een technologiebedrijf is een plus.

 • Je bent ambitieus om het team mee vorm te geven en de groeiplannen te realiseren.

 • Je werkt graag in een dynamische, collaboratieve en internationale omgeving.

 • Je bent een snelle leerling die kennis blijft verwerven, verbeteren en innoveren in een voortdurend veranderende en snelgroeiende omgeving.

 • Kennis van het Nederlands is belangrijk.

Wat bieden wij jou aan?

Als expert van Sirris werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Je geniet elke dag van het feit dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert vernieuwend werk in zijn zuiverste vorm.

Flexibel werken, persoonlijke ontwikkeling en een omgeving waarin samenwerking centraal staat, dat is wat Sirris typeert. We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat volledig is afgestemd op jouw functie en ervaring.

 

Neem voor meer informatie contact op met Wim Codenie (Business Unit Manager Digitalisation).

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz