Jobstudent “Smart Manufacturing Campus Genk” - zomer 2024

in

Als de innovatiepartner van de technologische industrie, is Sirris dé referentie voor de succesvolle adoptie van technologie in België. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken met hands-on ondersteuning. Ze kunnen daarvoor rekenen op 150 multidisciplinaire experts en een brede waaier aan industriële labo’s verspreid over Belgische 8 sites, ondersteund door het meest uitgebreide innovatienetwerk van het land. Dankzij deze aanpak kunnen zo’n 1.300 bedrijven per jaar de vruchten plukken van technologische innovatie.

 

Meer informatie vind je op www.sirris.be. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

 

http://www.sirris.be/

We zijn opzoek naar een jobstudent “Smart Manufacturing Campus Genk”

Op onze Smart Manufacturing campus in Genk (Thor park) werken we aan innovatieve oplossingen voor de maakindustrie. De voornaamste diensten die we maatbedrijven bieden, zijn haarbaarheidsstudies, pilootlijnen en advies, naast training en demonstratoren. Sirris ziet de ontwikkeling van deze nieuwe campus als van groot belang voor de creatie van een dynamisch ecosysteem voor en met productiebedrijven.

Wil jij als jobstudent aan de slag in onze hoogtechnologische omgeving waar bijleren centraal staat? Zin om jouw theoretische kennis om te zetten in de praktijk in de context van Industry 4.0? Een mooie win-win, vakantiewerk binnen jouw studiedomein! Solliciteer dan als jobstudent waar je meegenomen wordt in de wereld van innovatie!

Je ondersteunt bij volgende activiteiten:

 • In onze labo’s zal je meehelpen aan de opbouw van een compleet nieuwe demonstrator:

 • Je wordt betrokken in het mechanisch design en denkt mee na over de opstelling van de onderdelen

 • Je maakt de opstellingen, sluit machines en apparatuur aan (werktuigmachines, robots, cobots,…)

 • Je integreert digitale toepassingen (sensoren, AI, machine-visie, …) met het oog op data-acquisitie

 • Je voert testen uit (machines opstarten, controleren, resetten)

 • Je wordt betrokken in verschillende organisatorische aspecten van de werkplaats (machine-onderhoudsplan, het beheer van reserveonderdelen, het inrichten van het labo volgens veiligheidsinstructies…)

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste student:

 • Je hebt een achtergrond in mechanica en interesse in het digitale luik, of je bent student ICT-elektronica met interesse om te ondersteunen op het gebied van mechanisch design

 • Je zit minimaal in je tweede jaar bachelor ingenieurswetenschappen in het domein van mechanica, elektromechanica en hebt interesse in automatisering, robotica en/of productietechnieken.

 • Je bent minstens 6 weken beschikbaar in (juli/aug/sept) of kan je 1 of 2 dagen per week vrijmaken gedurende de zomerperiode

 • Je bent gepassioneerd door nieuwe evoluties binnen digitalisering en automatisering: mens/robot samenwerking, AI, machine-visie, AGV/AMRs…

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands

 • Je werkt punctueel en volgens de veiligheidsvoorschriften.

Wat bieden wij jou?

 • Vakantiewerk binnen jouw studiedomein.

 • Opleiding en begeleiding om jouw taken tot een goed einde te brengen.

 • Aangename werksfeer

 • Een correcte verloning

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?