Project Engineer Mechatronic Systems

in Heverlee or Luik

Als de innovatiepartner van de technologische industrie, is Sirris dé referentie voor de succesvolle adoptie van technologie in België. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken met hands-on ondersteuning. Ze kunnen daarvoor rekenen op 150 multidisciplinaire experts en een brede waaier aan industriële labo’s verspreid over Belgische 8 sites, ondersteund door het meest uitgebreide innovatienetwerk van het land. Dankzij deze aanpak kunnen zo’n 1.300 bedrijven per jaar de vruchten plukken van technologische innovatie.

 

Meer informatie vind je op www.sirris.be. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

 

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Project Engineer Mechatronic Systems

Wil je deel uitmaken van een uniek team van experten met als missie om de Belgische technologische industrie volledig vertrouwd te maken met het innovatieve potentieel van slimme producten? Wil je graag mee bouwen aan ambitieuze front-end proof of concepts op technologisch en innoverend gebied? Ben je leergierig en kom je graag in contact met experten uit verschillende technologiedomeinen door mee te werken aan multidisciplinaire projecten? Solliciteer dan nu om ons mechatronics team te vervoegen! Enkele projecten die we voor onze klanten uitvoerden zijn: een intelligent zorgbed, een smart lock, een slim sorteersysteem, geconnecteerde verdwijnpalen, een slimme geautomatiseerde stomer, inline meetsystemen en connectiviteit voor productiemachines

 

Als Project Engineer Mechatronic Systems realiseer je innovatie bij bedrijven via advies en projecten:

 • Je draagt bij tot R&D projecten waarin we intelligentie toevoegen aan producten en productieprocessen gebruik makend van volgende disciplines: sensoroplossingen, signaalverwerking, machine learning, robotisatie en automatisatie, embedded systems, connectiviteit, Internet of Things (IoT),

 • Je adviseert bedrijven bij hun innovaties en zoekt moderne en effectieve oplossingen, waarvan je ook de economische haalbaarheid bekijkt.

 • Je bouwt een kennisnetwerk uit binnen de industrie, de onderzoekswereld en bij Sirris en haar partners en start nieuwe initiatieven op met bedrijven.

 • Je volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de onderzoeks- en de bedrijfswereld op vlak van de hierboven vermelde domeinen.

 • Je deelt kennis met de industrie via workshops, seminaries, master classes en sociale media. 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je behaalde een Master (of PhD) in de Ingenieurswetenschappen in een relevante discipline, of een Master (of PhD) in Fysica of Informatica en je hebt meerdere jaren ervaring in een engineering omgeving

 • Je bent vertrouwd met één of meerdere van volgende aspecten: sensors, signaalverwerking, machine learning, embedded software & hardware, connectiviteit, robotica en automatisatie; en je hebt zin om je kennis te verbreden in deze domeinen.

 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een R&D omgeving in enkele relevante domeinen

 • Je kan meedenken met de klant en werkt oplossingsgericht.

 • Je communiceert vlot en weet te overtuigen.

 • Je bent analytisch en kan conceptueel meedenken

 • Je werkt graag samen in team en voelt je thuis in een omgeving waar een grote dosis autonomie wordt verwacht

 • Je houdt ervan te werken in een innovatieve en collaboratieve omgeving.

 • Je bent vlot in het Nederlands of Frans en Engels.

Wat bieden wij jou aan?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Elke dag opnieuw ervaar je de voldoening te weten dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.

 

Flexibel werk, persoonlijke ontplooiing en een omgeving waarin samenwerken centraal staat, da's typisch Sirris. We bieden een aantrekkelijk loonpakket dat helemaal in de lijn ligt van jouw job en ervaring.

 

Afhankelijk van jouw profiel kan de functie op verschillende niveaus worden ingeschaald. Het team is gebaseerd in Leuven en Luik. Afhankelijk van jouw profiel en voorkeur kan je werkplek Luik of Leuven zijn.

 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Gert Heirman,  Programma manager Mechatronica.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?