Project Officer – Quality & Finance

in Leuven

Als de innovatiepartner van de technologische industrie, is Sirris dé referentie voor de succesvolle adoptie van technologie in België. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken met hands-on ondersteuning. Ze kunnen daarvoor rekenen op 150 multidisciplinaire experts en een brede waaier aan industriële labo’s verspreid over Belgische 8 sites, ondersteund door het meest uitgebreide innovatienetwerk van het land. Dankzij deze aanpak kunnen zo’n 1.300 bedrijven per jaar de vruchten plukken van technologische innovatie.

 

Meer informatie vind je op www.sirris.be. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

 

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Project Officer – Quality & Finance

Sirris heeft als innovatiecentrum tot doel de competitiviteit van de bedrijven van de technologische industrie op een duurzame manier te versterken door middel van technologische innovatie. Sirris is ervan overtuigd dat het succes en de duurzaamheid van de organisatie gekoppeld is aan de mate waarin ze op een excellente manier kan voldoen aan de technologische noden en uitdagingen van haar leden en klanten. Daarom streeft Sirris ernaar om continu het kwaliteitsniveau van haar diensten en producten te verbeteren en dit aanbod continu mee te laten evolueren volgens de veranderende uitdagingen en context van de bedrijven in onze sector.

 

Hou je van administratie en zet je graag de puntjes op de i ? Ben jij iemand die de bal kan laten rollen, of in beweging kan brengen waar nodig, om onze doelstellingen te bereiken op het gebied van kwaliteit en project administratie? Ben je iemand die zich graag tussen de mensen begeeft om hen te sensibiliseren of mee te krijgen in het kwaliteitsgericht denken en handelen? Dan is deze job wellicht geknipt voor jou!

Onze kwaliteitsprocessen zijn geen doel op zich, maar een middel om de business te ondersteunen in het bereiken van hun doelstellingen. Als Project Officer Quality & Finance ben je een onmisbare steunpilaar voor de business. Jouw taak zal erin bestaan om “kwaliteit” als intrinsiek gegeven binnen Sirris te laten groeien. Daarnaast biedt je administratieve ondersteuning binnen het project accounting team:

 

 • Je bouwt interne relaties op met onze teams, zodat je kan ondersteunen en kan faciliteren bij het tegemoet komen aan onze kwaliteitsvereisten in onze dagelijkse business operaties.

 • Je coördineert het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO-9001 en ISO-17025) en formuleert verbetervoorstellen om dit te kunnen realiseren. Dit houdt onder andere in:

-       Organisatie van activiteiten van het Quality team, zoals kwaliteitsvergaderingen, opmaak van jaarlijks activiteitenplan, organisatie van interne communicatie- en opleidingsactiviteiten

-       Uitvoeren van controles inzake kwaliteit

-       Uitvoeren van klanttevredenheidsbevragingen, analyseren van de resultaten, rapporteren naar de afdelingen

-       Opvolgen van vastgestelde afwijkingen, van correctieve en preventieve acties

-       Meewerken aan de ontwikkeling, de implementatie en de monitoring van KPI's

-       Beheer van interne en externe audits, inclusief opvolging van bevindingen

-       Klanten en leveranciers verder helpen met kwaliteit gerelateerde vragen

-       Navolgen en uitdragen van kwaliteitscultuur en -normen

-       Identificeren, analyseren en implementeren van verbeteringsopportuniteiten.

 • Je biedt administratieve ondersteuning aan het project accounting team dat instaat voor de correcte, kwaliteitsvolle en tijdige financiële opvolging en rapportering van projecten.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je behaalde een bachelor diploma en beschikt over enige ervaring op het gebied van kwaliteitsbeheer.

 • Je hebt voeling met cijfers en het bevragen en analyseren van informatie.

 • Je bent zelfstandig en toont initiatief in de zin dat je mensen in beweging kan brengen en in de juiste richting laat groeien.

 • Je kan kwaliteitsprocessen opvolgen en in dialoog met de business gaan.

 • Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en proactief in functie van gestelde deadlines.

 • Je bent klantgericht.

 • Je houdt van een open samenwerking in teamverband en werkt ook goed zelfstandig.

 • Je communiceert vlot en professioneel in het Nederlands, Frans en Engels.

 • Je werkt vlot met MS Office-toepassingen en schrikt niet terug van nieuwe tools aan te leren.

 • Je bent leergierig en leert snel.

 • Je bent bereid je regelmatig te verplaatsen naar de sites van Sirris.

Wat bieden wij jou aan?

Bij Sirris werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. In deze gevarieerde en uitdagende job is ruimte voor initiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een team met fijne collega’s. Flexibel werk, persoonlijke ontplooiing en een omgeving waarin samenwerken centraal staat, da's typisch Sirris. We bieden een aantrekkelijk loonpakket dat helemaal in de lijn ligt van jouw job en ervaring.

 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Franne Godderis, HR Business Partner.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier