Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be.

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Robotics Engineer - Smart Production

Heb je ervaring met automatisering en een uitgesproken passie voor robotica? Wil je het innovatieve potentieel van robots verder exploreren voor industriële toepassingen? Ter versterking van ons Smart and Digital Factory team zoeken wij een Robotics Engineer – Smart Production te Kortrijk.

Als Robotics Engineer Smart Production zal je instaan voor het opzetten en uitvoeren van demonstratie- en innovatietrajecten in het domein van robotica en machine-visie binnen een Industrie 4.0 context (mens/robot samenwerking).  
Typische activiteiten zijn:

 • Definiëren en opzetten van projecten bij bedrijven binnen de context van Mens/Robot samenwerking en de integratie van robotapplicaties binnen een productie context.

 • Het potentieel van mens/robot samenwerking en machine-visie toepassingen voor slimme productie toegankelijk maken voor Belgische bedrijven uit de maakindustrie.

 • Sensibiliseren van bedrijven over de nieuwste technologieën via diverse mediakanalen.

 • Samen met collega’s ambitieuze onderzoeksprojecten opzetten en uitvoeren.

 • Beheersen en onderhouden van de state-of-the-art van het eigen technologiedomein, bv.
  - Robotica in het algemeen en meer specifiek ontwikkelingen binnen het domein van mens/robot samenwerking,
  - Machine-visie en de verschillende toepassingsdomeinen,
  - Inzetbaarheid van robots voor innovatieve productie (vb. 3D printen met robots),
  - Artificiële intelligentie en robots.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen in het domein van automatisering en robotica

 • Je hebt een goede kennis van de maakindustrie en zijn bedrijven

 • Je hebt voldoende praktijkervaring (minstens 5 jaar) binnen de thematiek van Robotica.

 • Je bent gepassioneerd door nieuwe evoluties binnen robotica: mens/robot samenwerking, machine-visie, …

 • Je hebt een goede kennis over (robot) programmeertalen: Java, C#/C++, Python, ROS, …

 • Je bent analytisch, kan meedenken met de klant en slaagt erin de noden van de klant om te zetten in pragmatische, tastbare oplossingen

 • Je bent creatief, resultaatgericht en hands-on en toont interesse in het maken van demonstratoren en proof-of-concepts

 • Je komt in een inspirerende omgeving terecht waar verwacht wordt dat je projecten initieert, begeleidt en bijdraagt aan inhoudelijke publicaties, …

 • Je hebt goede sociale vaardigheden (in context van complexe multidisciplinaire samenwerkingsverbanden)

 • Je communiceert vlot en weet te overtuigen.

 • Je Nederlands is uitstekend, goede kennis van Engels en Frans is een pluspunt

Wat bieden wij jou aan?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën en ervaart dagelijks de voldoening van baanbrekend werk. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.
Bij Sirris kom je terecht in een werkomgeving waar flexibel werken centraal staat en met veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij voorzien ook een aantrekkelijk verloningspakket in overeenstemming met de functie en je ervaring.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Bart Verlinden, Program Manager Smart and Digital Factory: Bart.Verlinden@sirris.be of +32 498 91 93 07

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz