Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be.

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een System Architect Smart Products

Wil je deel uitmaken van een uniek team van experten met als missie om de Belgische technologische industrie volledig vertrouwd te maken met het innovatieve potentieel van slimme producten? Wil je graag mee bouwen aan ambitieuze front-end proof of concepts op technologisch en innoverend gebied? Ben je leergierig en kom je graag in contact met experten uit verschillende technologiedomeinen door mee te werken aan multidisciplinaire projecten? Solliciteer dan nu om ons mechatronics team te vervoegen! Enkele projecten die we voor onze klanten uitvoerden zijn: een intelligent zorgbed, een smart lock, een slim sorteersysteem en geconnecteerde verdwijnpalen.

 

Als System Architect Smart Products realiseer je innovatie bij bedrijven via advies en projecten:

 • Je initieert en begeleidt R&D projecten, van probleemstelling tot volledige realisatie.

 • Je helpt bedrijven bij het uitwerken van een systeemarchitectuur. Dit kan gaan om de  volgende domeinen: embedded systems, software engineering, connectiviteit, Internet of Things (IoT), sensoriek, signaalverwerking en machine learning.

 • Je adviseert bedrijven bij hun innovaties en zoekt moderne en effectieve oplossingen, waarvan je ook de economische haalbaarheid bekijkt.

 • Je bouwt een kennisnetwerk uit binnen de industrie, de onderzoekswereld en bij Sirris en haar partners en start nieuwe initiatieven op met bedrijven.

  Je volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de onderzoeks- en de bedrijfswereld op vlak van de hierboven vermelde domeinen.

 • Je deelt kennis met de industrie via workshops, seminaries, master classes en sociale media. 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je behaalde een Master (of PhD) in de Ingenieurswetenschappen in een relevante discipline, of een Master (of PhD) in Fysica of Informatica en je hebt meerdere jaren ervaring in een engineering omgeving

 • Je bent vertrouwd met één of meerdere van volgende aspecten: sensors, signaalverwerking, machine learning, embedded software & hardware, connectiviteit en cloud infrastructuur; en je hebt zin om je kennis te verbreden in deze domeinen.

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een R&D omgeving in enkele relevante domeinen en bent in staat om op architectuurniveau van smart products/intelligent systems mee te denken.

 • Je bent in staat om op inhoudelijk en strategisch niveau te interageren met de industrie/stakeholders.

 • Je kan meedenken met de klant en werkt oplossingsgericht.

 • Je communiceert vlot en weet te overtuigen.

 • Je bent analytisch en kan conceptueel meedenken.

 • Je werkt graag samen in team en voelt je thuis in een omgeving waar een grote dosis autonomie wordt verwacht.

 • Je hebt goede project management skills en bent in staat om junior teamleden de nodige begeleiding te geven.

 • Je houdt ervan te werken in een innovatieve en collaboratieve omgeving.

 • Je bent vlot in het Nederlands of Frans en Engels.

Wat bieden wij jou aan?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Elke dag opnieuw ervaar je de voldoening te weten dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.

 

Flexibel werk, persoonlijke ontplooiing en een omgeving waarin samenwerken centraal staat, da's typisch Sirris. We bieden een aantrekkelijk loonpakket dat helemaal in de lijn ligt van jouw job en ervaring.

 

Afhankelijk van jouw profiel kan de functie op verschillende niveaus worden ingeschaald. Het team zit hoofdzakelijk in Heverlee, maar afhankelijk van jouw profiel kan je werkplek ook onze site van Luik zijn.

 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Gert Heirman,  Programma manager Mechatronica.

 

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz