Engineer Smart Assembly

in Kortrijk

Als de innovatiepartner van de technologische industrie, is Sirris dé referentie voor de succesvolle adoptie van technologie in België. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken met hands-on ondersteuning. Ze kunnen daarvoor rekenen op 150 multidisciplinaire experts en een brede waaier aan industriële labo’s verspreid over Belgische 8 sites, ondersteund door het meest uitgebreide innovatienetwerk van het land. Dankzij deze aanpak kunnen zo’n 1.300 bedrijven per jaar de vruchten plukken van technologische innovatie.

 

Meer informatie vind je op www.sirris.be. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

 

http://www.sirris.be/

Op zoek naar 2 Engineers Smart Assembly (één junior en één senior profiel)

Heb je ervaring met automatisering en affiniteit met digitale toepassingen om de brug te kunnen slaan tussen OT en IT in een industriële context?  Wil je bijdragen aan het ontwikkelen van concrete industriële toepassingen voor de maakindustrie, en de doorbraak van Industry 4.0? Dan is deze job misschien iets voor jou!  Ter versterking van ons team "Manufacturing Systems & Technology" zoeken wij zowel naar een junior als naar een senior  Engineer Smart Assembly te Kortrijk (The House of Manufacturing).

 

Ons team Manufacturing Systems & Technology begeleidt bedrijven zowel met hun strategie als met de technologie om te kunnen innoveren in elke schakel van hun productieketting (gaande van productie, bewerking, assemblage en verpakking).

Wil jij bijdragen aan innovatie en onderzoek met een focus op het thema ‘smart assembly’ voor de maakindustrie? Ben je eveneens hands-on ingesteld om in ons labo proof-of-concepts uit te bouwen met de nieuwste technologieën rond slimme assemblage om op die manier het innovatiepotentieel aan tonen voor de industrie?

Als Engineer Smart Assembly zal je instaan voor het opzetten en uitvoeren van demonstratie- en innovatietrajecten in het domein van data- en visiegedreven optimalisatie van assemblage- en productieprocessen binnen een Industrie 4.0 context.  

 

Typische activiteiten zijn:

 • Uitvoeren van projecten voor en bij bedrijven binnen een context van productie en assemblage (innovatieve toepassingen op het gebied van robotica, bewerkingstechnologie, cybersecurity, AI, etc.)

 • Het potentieel van mens/robot samenwerking en machine-visie toepassingen voor slimme assemblage toegankelijk maken voor Belgische bedrijven uit de maakindustrie.

 • Sensibiliseren van bedrijven over de nieuwste technologieën via diverse mediakanalen en

 • Samen met collega’s ambitieuze onderzoeksprojecten opzetten en uitvoeren.

 • Beheersen en onderhouden van de state-of-the-art van het eigen technologiedomein, bv. industriële automatisatie, robotica in het algemeen (mens/robot samenwerking,), machine-visie, cybersecurity, AI en de verschillende toepassingsdomeinen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een bachelor of masterdiploma in de ingenieurswetenschappen in het domein van automatisering, werktuigkunde, elektromechanica met een affiniteit voor robotica, cybersecurity, AI, data-analyse, … (één of meerdere zijn een plus)

 • Een gezonde interesse in de maakindustrie en zijn bedrijven of een eerste ervaring binnen de maakindustrie is een pluspunt.

 • Je hebt ervaring binnen een productie- of assemblageomgeving (voor junior profielen is een relevante stage/thesis in zulke context aangewezen)

 • Je hebt inzichten in innovatieve technologieën voor het digitaliseren en automatiseren van een productie- of assemblageomgeving

 • Je hebt bij voorkeur basiskennis van AI en machine-visie, en hebt noties van programmeertalen (Java, C#/C++, Python, ROS…) of hebt interesse om jouw kennis uit te breiden rond digitalisering van assemblagetechnologie en cyber securityaspecten bij assemblagelijnen

 • Je bent analytisch, kan meedenken met de klant en slaagt erin de noden van de klant om te zetten in pragmatische, tastbare oplossingen

 • Je bent creatief, resultaatgericht en hands-on en toont interesse in het maken van demonstratoren en proof-of-concepts

 • Je komt in een inspirerende omgeving terecht waar op termijn verwacht wordt dat je projecten initieert, begeleidt en bijdraagt aan inhoudelijke publicaties, …

 • Je hebt goede sociale vaardigheden (in context van complexe multidisciplinaire samenwerkingsverbanden)

 • Je communiceert vlot en weet te overtuigen.

 • Je Nederlands is uitstekend, goede kennis van Engels en Frans is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Elke dag opnieuw ervaar je de voldoening te weten dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.

Flexibel werk, persoonlijke ontplooiing en een omgeving waarin samenwerken centraal staat, da's typisch Sirris. We bieden een aantrekkelijk loonpakket dat helemaal in de lijn ligt van jouw job en ervaring.

 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Franne Godderis, HR business partner bij Sirris.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?