Engineer Smart Production

in Genk

Als de innovatiepartner van de technologische industrie, is Sirris dé referentie voor de succesvolle adoptie van technologie in België. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken met hands-on ondersteuning. Ze kunnen daarvoor rekenen op 150 multidisciplinaire experts en een brede waaier aan industriële labo’s verspreid over Belgische 8 sites, ondersteund door het meest uitgebreide innovatienetwerk van het land. Dankzij deze aanpak kunnen zo’n 1.300 bedrijven per jaar de vruchten plukken van technologische innovatie.

 

Meer informatie vind je op www.sirris.be. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

 

http://www.sirris.be/

Op zoek naar een Engineer – Smart Production

Heb je ervaring met automatisering en affiniteit met digitale toepassingen om de brug te kunnen slaan tussen OT en IT in een industriële context?  Wil je bijdragen aan het ontwikkelen van concrete industriële toepassingen voor de maakindustrie, en de doorbraak van Industry 4.0? Dan is deze job misschien iets voor jou!  Ter versterking van ons team "Manufacturing Systems & Technology" zoeken wij een  Engineer – Smart Production te Genk (Thor park).

Als Engineer Smart Production zal je instaan voor het opzetten en uitvoeren van demonstratie- en innovatietrajecten in het domein van data- en visiegedreven optimalisatie van productieprocessen binnen een Industrie 4.0 context.  

Typische activiteiten zijn:

 • Uitvoeren van projecten voor en bij bedrijven binnen een productiecontext (innovatieve toepassingen op het gebied van robotica, verspaning, werktuigmachines…) 

 • Het potentieel van mens/robot samenwerking en machine-visie toepassingen voor slimme productie toegankelijk maken voor Belgische bedrijven uit de maakindustrie.

 • Sensibiliseren van bedrijven over de nieuwste technologieën via diverse mediakanalen.

 • Samen met collega’s ambitieuze onderzoeksprojecten opzetten en uitvoeren.

 • Beheersen en onderhouden van de state-of-the-art van het eigen technologiedomein, bv. industriële automatisatie, robotica in het algemeen (mens/robot samenwerking,), machine-visie en de verschillende toepassingsdomeinen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen in het domein van automatisering, robotica en/of productietechnieken.

 • Een gezonde interesse van de maakindustrie en zijn bedrijven of een eerste ervaring binnen de maakindustrie is een pluspunt.

 • Je bent gepassioneerd door nieuwe evoluties binnen digitalisering en automatisering: mens/robot samenwerking, AI, machine-visie, AGV/AMRs…

 • Je hebt bij voorkeur basiskennis van AI en machine-visie, en hebt noties van programmeertalen (Java, C#/C++, Python, ROS…)

 • Je bent analytisch, kan meedenken met de klant en slaagt erin de noden van de klant om te zetten in pragmatische, tastbare oplossingen

 • Je bent creatief, resultaatgericht en hands-on en toont interesse in het maken van demonstratoren en proof-of-concepts

 • Je komt in een inspirerende omgeving terecht waar op termijn verwacht wordt dat je projecten initieert, begeleidt en bijdraagt aan inhoudelijke publicaties, …

 • Je hebt goede sociale vaardigheden (in context van complexe multidisciplinaire samenwerkingsverbanden)

 • Je communiceert vlot en weet te overtuigen.

 • Je Nederlands is uitstekend, goede kennis van Engels en Frans is een pluspunt.

 

Wat bieden wij jou?

Als Sirris-expert werk je actief mee aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je bouwt kennis en ervaring op in de meest geavanceerde technologieën. Elke dag opnieuw ervaar je de voldoening te weten dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.

Flexibel werk, persoonlijke ontplooiing en een omgeving waarin samenwerken centraal staat, da's typisch Sirris. We bieden een aantrekkelijk loonpakket dat helemaal in de lijn ligt van jouw job en ervaring.

 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Franne Godderis, HR business partner bij Sirris.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware.

Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?